KENAPA LA HAMPEH SANGAT LOGO KEMERDEKAAN MALAYSIA KE-55

By
Advertisement



INI PATRIOTIK KE POLITIK

makkkk oiiiiii
betul ke ini logo kemerdekaan negara kita tahun nih
kelakauuuunyeee.......
macam main aci redah je tampal gambar 
macam logo parti politik pun ada
kabaunyeee logo ni di design oleh seorang aweks yang baru je start keja
betul ke...
cun sangat ke aweks tu sampai design ala-ala kanak2 ribena ni pun bos kasi lulus

Dapat mesej ini. Jadi logo ini direka oleh orang pejabat dan bukan melalui mana-mana agensi. Harap-harap ia benar dan sekaligus tiada perbelanjaan yang tinggi untuk logo sebegini...

ni pulak maksud bagi setiap pecahan logo

ramai yang tak puas hati
lagi2 mereka yang bergelar grafik designer tu.....
 bedebuk jatuh jantung mereka lihat logo kemerdekaan macam nih
paling best ada yang kata harap-harap ini adalah logo terakhir BN sebelum berkubur
iskkkk.....sadis lak aku dengar kikikiki


baca lagi kat SINI

agaknya kerajaan nak berjimat
takde duit dah nak buat peraduan cipta logo macam tahun lepas2 tu.
Saboooo je laaaa ekkkk.....

✿*~ Thank you for reading this entry ! ~*✿

2 comments:

RULZA said...

memang nak jimat le kot..nak bg bonus raya pun pm dah kata kena tengok kemampuan kerajaan..
hihi

aiyang said...

haha.... kena tengok buku kira-kira dulu kan Rulza...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.