Video yang sungguh menyedihkan.. Bagaimana penyokong BN dilayan teruk daripada haiwan ternakan

By
Advertisement

BETUL-BETUL TERKEDU TENGOK VIDEO NI....
WEIII ORANG PELADANG KO NI TAK ADA BUDI PEKERTI KE HAAA.... MAIN CAMPAK JE AIR KAT TANAH ... KO INGAT  SEMUA TU HAIWAN KE....   APA SALAHNYA KO BERENTI HULUR KOTAK AIR TU ELOK2..... BUDUSSSS.... EIIII GERAM BETUL.
KO PUN DIK BOLEH LAK SUKA KETAWA2 ORG BUAT MACAM TU.... ISKKK KALO AKAK LE AKAK CAMPAK JE BALIK BOTOL AIR TU KAT ORANG PELADANG TU....

SEDIH TENGOK MANUSIA DILAYAN MACAM NI.....
 ✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

1 comments:

S0FiYYaH - TemanSejati said...

Pemimpin mesti dipilih bukan sahaja kerana mereka boleh membawa kemajuan, kekayaan dan kemakmuran hidup di dunia tetapi yang lebih penting mereka boleh membawa kita ke jalan keselamatan di Akhirat untuk lepas dari seksa Neraka. Tersilap membuat pilihan, padahnya akan kita rasa di dunia, lebih-lebih lagi di Akhirat.. :)

> Jadi, siapa yang hendak kita pilih?Jemput baca dan SHARE..
http://www.ikhwantoday.net/fokus/1062/

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.