VIDEO: PM Serbia Tergamam, Ditemuramah ‘Pengacara’ Tidak Berseluar Dalam!

By
Advertisement


SERBIA- Memalukan!
Itu saja yang boleh digambarkan apabila Perdana Menteri republik tersebut ‘dikenakan’ krew produksi sebuah stesen televisyen di negaranya.
Ivica Dacic pada mulanya dijemput untuk satu temubual eksklusif yang dihostkan seorang pengacara wanita.
Tanpa disedarinya, stesen tersebut sebenarnya ingin ‘mengenakannya’.
Lalu seorang model Playboy telah diminta untuk menyamar sebagai pengacara dan menemuramah Dacic secara langsung.
Sebelum rakaman bermula, model tersebut terlebih dahulu menanggalkan seluar dalamnya di belakang set.


Kemudian semasa temubual sedang dijalankan, wanita itu tiba-tiba telah mengalihkan kakinya hingga menampakkan alat sulitnya.
Ternyata tindakan wanita itu telah mengundang Ivica untuk ‘merenung’ alat sulit wanita berkenaan!
147341385
Mengulas mengenai isu tersebut, jurucakap kerajaan Serbia memaklumkan, bukan sahaja Perdana Menterinya dipersenda malah seluruh rakyat Serbia turut mengalami nasib sama.
Jelasnya kes memalukan itu kini disiasat dan pihak yang terbabit dengan perkara itu tidak akan terlepas.
Tindakan wanita itu melakukan aksi berkenaan dikatakan sama seperti lakonan Sharon Stone dalam filem Basic Instinct.
Klip rakaman tersebut sehingga kini telah ditonton hampir 2.7 juta orang!

sumber: mynewshub✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... sesiapa yg nak bertukar-tukar LINK blog sgt dialu-alukan ... dan terima kasih kerana membaca ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.