Antara Artis Malaysia Yang Tak Puas Hati Konsert Erykah Badu Dibatalkan

By
Advertisement

amboi artis kita nih....bukan main lagi mempertahankan si erykah badu nih....ehhhh kalau yg bukan beragama islam tu tak heran sangat tapi yang heran ya amat-amat ni artis yg beragama islam pun bek up juga.... tak salah eh tatoo?
memang tak salah pun.....sapa kata orang kafir bertatoo salah....ko nak tatoo satu badan pun ada orang kesah.... tapi yang salah tu dia dah menghina Islam dengan melukis tatoo nama Allah di badan dia (atas dada)pastu posing ambik gambar....ehhh camtu pun artis kita nih leh tak rasa pape ekkkk....eiiiiii ngokngeknyaaaaaaa!!!!
agak-agak la dorang ni ada rasa sedih tak ekkk bila orang kapir bakar al-quran baru2 nih... rakyat negara Islam lain siap buat demo bagai sebab marah....ntah2 dorang ni selamba badak je kot makan tido makan tidooo...eiiiii geramnyaaaaaa.
nihhh...baca bawah ni aku copy dan pasti dari blog abang nara
Rata-rata selebriti tempatan menyatakan kekesalan mereka terhadap pembatalan konsert Erykah Badu. Daphne Iking yang telah menemuramah Erykah Badu sebelum konsert berlangsung menyatakan yang dia tidak nampak sebarang tatoo pada badan Erykah. Antara reaksi selebriti tempatan menerusi Twitter apabila mengetahui tentang pembatalan ini ialah:-
1. Baki Zainal
baki zainal
2. Adibah Noor
baki zainal
3. Daphne Iking
baki zainal
4. Hunny Madu
baki zainal
Namun reaksi yang paling menarik bagi Abang Nara sudah tentu datangnya daripada Erykah Badu sendiri.
baki zainal
Sempoi jugak Erykah Badu nie. Hahaha ~~

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.