PARTI GELETEK ALLAH - MELAMPAU BETUL MAKCIK HAJJAH SITT AL WAZURA NIH

By
Advertisement

BUKA SINI

AS SALAM


INI MAKCIK  MASIH HIDUP LAGI RUPANYA GRRRR.....

PUNYA LAMA DIA BUAT KERJA LAHANAT MENGHINA ALLAH DAN NABI KITA TAPI MASIH GAK LEPAS BEBAS BERNAFAS  DAN BERSUKA RIA DAN YANG TERKINI  BUKA PAGE  BARU DENGAN NAMA - PARTI GELETEK ALLAH (PGA) 

BUKAN KE BARU-BARU NI SKMM AKAN SIASAT SIAPA YANG SEBARKAN BERITA KONONNYA PM NAJIB SAKIT. TENGOK SINI
YG NI CEPAT PULA NAK SIASAT! TAPI MAKCIK SEEKOR NI TAK GAK DAPAT KESAN DAN TANGKAP? HAILAAA..... 

DAN MACAM BIASA JOMLAH KITA BERAMAI-RAMAI REPORT PAGE NISebarkan  kepada rakan-rakan korang (Muslim) supaya mereka juga boleh melaporkan halaman ini dan Insya’Allah halaman ini akan ditutup tidak lama lagi.
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.