Keputusan Anugerah Juara Lagu 27

By
Advertisement
PERSEMBAHAN TERBAIK - TEMAN PENGGANTI - BLACK & RJ
VOKAL TERBAIK - KU AKUI - HAFIZ
TEMPAT KE 3 - KU AKUI - HAFIZ, AJAI
TEMPAT KE 2 - IDOLA - AZLAN & TYPEWRITTER, AUDI MOK
JUARA - TERUKIR DI BINTANG - YUNA
aikk..... lagu yang sempoi tu juga yang menang?  haha....
Aizat nyanyi hanya sambil pegang cawan dan kemudian minum kopi dan bergaya sekali dengan  misai nipisss....alahaiii you buat ai terasa romantis aje...seraya terbang melayang-layang ke Paris.


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

2 comments:

::aMaD:: said...

semalam tak tgk..sbb takde tv.haha
thanks for the info

Daddy Zuki said...

salam. terkilan sbb patah seribu x menang apa2 no sdgkan lagu tu lagu terbaik AIM 2012

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.