Jika anda membenci SYIAH/IRAN sebarkan kejahatan-kejahatan mereka dan tunjukkan pada DUNIA

By
Advertisement


Sekali lagi SYIAH melakukan KEKEJAMAN!

Setiap pagi mereka ingin menunjukkan kepada kita betapa kejamnya mereka!

(Al-Muliha) adalah desa kecil, dengan hanya (1) stesyen petrol. Syiah telah memotong kemasukan petrol ke desa ini lebih dari satu bulan, kemarin mereka membenarkan sejumlah kecil lori pengangkut minyak untuk masuk ke stesyen petrol ini.

Dan ketika para pembeli berkumpul untuk membeli petrol, rejim Syiah mengebom mereka hinggakan mereka dapat membunuh hampir sejumlah besar penduduk desa ini.

Pernahkah anda semua melihat kebencian kaum Sunni sama seperti kebencian orang-orang Syiah?

Perkara yang membuatkan kami sangat sedih bukanlah kerana terbakarnya kereta-kereta, tetapi yang terbakar, yang terluka dan yang kehilangan tangan atau anggota tubuhnya itu adalah saudara-saudara kami.

Dan yang membuat kami paling-paling sedih adalah,

"Mengapa masih terdapat ummat Islam selepas melihat semua ini masih menganggap SYIAH/IRAN adalah SAUDARA!"

Jika anda membeci SYIAH/IRAN sebarkan kejahatan-kejahatan mereka dan tunjukkan pada DUNIA, jihad kecil yang mampu anda lakukan adalah menyebarkan kebenaran yang sedang berlaku disana.

-syriacare-✿*~ LIKE untuk SHARE di Fb anda ~*✿

2 comments:

hajar said...

cmne diorg sanggup jadi kejam sampai mcmtu ye???

Love Hijau said...

Syiah Nusyriah di Syria...syiah Iran serta syiah di Iraq sangat membenci goongan Islam sunni...Semoga perjuangan rakyat Sunni Syria dan muhajidin Nusrah al jabrah memperolehi kemenangan dan keredaan disisi Allah...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.