Wajah pelajar India yang dirogol beramai-ramai di dalam bas kemudian dicampak keluar ketika bas sedang bergerak tersebar

By
Advertisement


She was a student
She was 23
Her fault some people say because she boarded the wrong bus
And oh yeah
SHE WAS A GIRL
Six men raped her one by one and then used an iron rod to tear her vagina-
Small intestine and large intestine came out
They left her to die on the road
Naked!
Wounded!
Exposed!
Devastated
What’s more is that no one even turned to look at her
No one even bothered to throw a shawl on the ill-clad
ill-fated girl
She can never live a normal married life again
She Went into coma five times since 16th December
She was unconscious
Critical and hasn't been able to stop crying
But don’t worry
She wasn't your sister
She wasn't your daughter
But she could be. The brutality has to stop right here guys
These people deserve capital punishment for their cruel,
Perverted act
She died yesterday saturday 29th
December 2012
Rest in Peace♥ and I pray that her killers get the WORST punishment possible
This doesn't only happen in India..
But in every country around the world..
Is this how we treat our women?
It Makes me ashamed to even live on this planet today

If her death Touches u and you are against RAPE
"Write RIP"
If u Support RAPE
"IGNORE"



p/s : Inilah gambar yang berlegar di laman sosial seluruh dunia buat masa ini.
Wajah pelajar perubatan di India yang dirogol beramai ramai di dalm bas kemudian dicampak keluar ketika bas masih bergerak. Tapiiiii......... betul ke yang pakai sari tu gambar mangsa sebab bila check kat google image ke lain perginya. Fake!


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

3 comments:

eN@ h@mZah said...

aah kak..pic tu pic btl dy..kmi stu skolah..sy tua stahun dr dy..sy pn x sangka dy jd mangsa n baru tahu dr kwn..sriusly mmg baru tahu n xde sape yg inform.sy..ayh dy docter..akk dy pn stu school ngn saya nme ruth sushila..

eN@ h@mZah said...

aah kak..pic tu pic btl dy..kmi stu skolah..sy tua stahun dr dy..sy pn x sangka dy jd mangsa n baru tahu dr kwn..sriusly mmg baru tahu n xde sape yg inform.sy..ayh dy docter..akk dy pn stu school ngn saya nme ruth sushila..

eN@ h@mZah said...

aah kak..pic tu pic btl dy..kmi stu skolah..sy tua stahun dr dy..sy pn x sangka dy jd mangsa n baru tahu dr kwn..sriusly mmg baru tahu n xde sape yg inform.sy..ayh dy docter..akk dy pn stu school ngn saya nme ruth sushila..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.