Artis Melayu, Gambar Pra Perkahwinan Pun Dah Kiss Kiss.....

By
Advertisement


Gambar Pra Perkahwinan Liyana Jasmay Dan Fathuddin Yang Sangat Romantik???

Tinggal kurang sebulan saja lagi aktres Liyana Jasmay, 25, akan menamatkan zaman anak daranya dan berkahwin dengna jejaka pilihan, Fathuddin Mazlan, 29.

Liyana, bakal bernikah dengan ahli pernigaan itu, pada 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur dan majlis resepsi sebelah perempuan akan berlangsung pada sebelah malam hari yang sama di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Majlis resepsi sebelah lelaki pula akan berlangsung di Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak, Kuala Lumpur pada 9 Februari.

gambar romantik Liyana Jasmay dan Fathuddin ....iskk...iskk....iskkk


Liyana memberitahu selepas berkahwin kelak, dia akan berpindah ke Kota Kinabalu, Sabah, mengikut bakal suaminya yang bekerja di sana. 

 Liyana Jasmay dan Fathuddin-gambar pra perkahwinan mereka




  Liyana Jasmay dan Fathuddin-gambar pra perkahwinan mereka ditepi pantai
Mengenai persiapan majlis bersejarahnya itu nanti, semuanya kini berjalan lancar. Liyana berkata majlis majlis perkahwinan nanti adalah majlis yang ringkas tetapi lebih dekat dengan jiwa semua yang hadir.

Liyana bakal mengenakan gaun pengantin rekaan pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie.
Apa kata kita layan dulu tengok gambar pra perkahwinan Liyana Jasmay dan Fathuddin olehCandidSyndrome









Harammm...... belum sah lagi, mana boleh cium2, peluk2. Harap2 pembaca yg beragama Islam di luar sana jgn tiru aksi artis pujaan korang ni yee...... Untuk mendapat perkahwinan yang barakah ikutlah landasan yang telah ditetapkan oleh agama kita. Jika tidak apa bezanya kita dengan bukan Islam? 




✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

2 comments:

Ummimanje said...

No komen, tepuk dada tanyalah iman..

Zuliana Abuas said...

oooo... ini kisahnyaa...

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.