ZALIM! KELAR BADAN KEMUDIAN LUMUR GARAM.

By
Advertisement

Gambar ini menunjukkan keratan daripada sebuah video yang dirakam daripada henset seorang syabbihah (tali barut Basyar) yang telah dirampas.

Video tersebut menunjukkan syabbihah menyeksa seorang umat Islam Syria dengan mengelar badan lelaki tersebut dengan pisau dan juga pedang. 

Selepas itu, mereka menabur garam ke atas luka-luka tersebut untuk tujuan menyeksa. Sambil syabbihah yang lain mengacukan pedang ke arah lelaki tersebut.

Alhamdulillah, henset yang merakam video tersebut berjaya dirampas setelah mujahidin berjaya membunuh syabbihah tersebut.

lihat video

lihat video bawah ni lagi

[BM] AMARAN: Ini bukannya di HOLLYWOOD, ini ialah aksi hero yang sebenarnya!!!

Video ini memaparkan aksi Mujahideen FSA sedang menembak askar Syiah ketika melindungi seorang sahabat mereka hingga mengorbankan dirinya demi menyelamatkan or
ang awam yang terperangkap dalam kereta putih tersebut.

Sesetengah media yang BODOH menggelarkan Mujahideen FSA sebagai "PEMBERONTAK"!!!


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

4 comments:

JijieNinie said...

ya ALLAH... kejamnya dorg ni. sedih tengok

Hayati Harun said...

jahatnya

abah khalisha said...

Gila pedih punya kalau letak garam

abah khalisha said...

cian kat sana..tk pernah aman

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.