Gambar: Pernikahan Zakiah Anas dengan jejaka pilihan hatinya

By
AdvertisementTiada angin, tiada ribut yang sebenarnya tidak perlu — Zakiah Anas telah selamat bergelar isteri kepada jejaka pilihan beliau.
Berita awal tentang pernikahan Zakiah Anas dan pasangan ini di’sampaikan oleh Mazidul Akmal Sidik menerusi blog beliau & majlis pernikahan mereka sudah pun berlangsung.
UPDATE-1: Menurut laporan Mazidul Akmal Sidik, pernikahan pasangan ini telah pun berlangsung Masjid Kota Damansara, Selangor yang bermula sekitar 11.00 pagi hari ini.
Suami Zakiah Anas bernama Raja Shahrul Azmi Raja Sahar,42 dan pasangan ini sah bergelar suami isteri dengan hanya sekali lafaz dengan mas kahwin RM13,500 tepat 11.35 pagi.
Tahniah buat Zakiah Anas dan pasangan.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.