BIADAP! SELEPAS DISEMBELIH MAYAT-MAYAT INI DILENYEK PULA - LIHAT VIDEO

By
Advertisement

18 Tahanan telah disembelih oleh tentera perisikkan udara rejim Syiah di Moadamiah. Leher mereka di kelar umpama menyembelih ayam oleh anjing-anjing ini. Tidak sekadar itu, malah mereka menggunakan j
entera berat untuk menindih/melenyek mangsa untuk memastikan benar-benar mati.

Mereka boleh membunuh dengan sekali tembakkan sahaja sepatutnya tetapi mereka lebih suka menggunakan cara yang paling memuaskan nafsu mereka untuk membunuh. Dalam video-video lepas kita telah melihat cara mereka membunuh dengan kejam iaitu memijak-mijak mangsa tanpa simpati hingga menemui mati. Sangat-sangat berbeza dengan akhlak Mujahidin dalam manjaga tahanan.

Jahatnya syiah! Jahatnya tentera Syria! Tak malu ke mereka nih satu dunia lihat perbuatan zalim dan kejam mereka. Manusia apa mereka ni..... ??? Negara2 yang dikatakan kuasa besar dunia pejam mata je ke.... memalukan!!! Semoga Allah Melaknat kamu!

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

2 comments:

Khalilah MNor said...

Kejamnya... Sungguhpun berbeza pendapat dan fahaman, memang dah tak ada sifat keperimanusiaan dah ke? Sedihnye... (T_T)

Admin said...

Kezaliman luar biasa yang tiada tolok bandingnya..

SentiasaPanas[dot]com

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.