DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

By
Advertisement

Jom saya cerita kenapa WAJIB jadi ahli Shaklee

1) CASH REBATE/BONUS

Cash bonus akan dimasukkan ke dalam akaun AHLI sendiri.

Itu lah pentingnya untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Walaupun anda boleh dapat harga ahli dengan membeli meggunakan ID pengedar yang lain, anda 

tetap RUGI sebab tak dapat cash rebate tu.

Anda layak dapat CASH REBATE jika anda daftar sebagai ahli Shaklee.

CASH REBATE konsepnya sama macam Jusco Card, Bonus Link, PETRON station, even macam TESCO

CARD dan MESRA Card PETRONAS. Bila beli certain2 amount, kita dapat diskaun dan rebate balik

kan? SAMA MACAM SHAKLEE lah.

Apa lagi yg bestnya kalau jadi ahli Shaklee?

2) Membership TAK PERLU RENEW setiap tahun

3) Dapat masuk group2 EKSLUSIF DAN SECRET di FB


4) Konsultansi juga adalah seumur hidup


Jadi amat penting untuk anda mendaftar dengan orang yang betul-betul berwibawa dan berada

dalam kumpulan sokongan yang betul.

Saya dulu pon jadi ahli sebab nak makan sendiri je..tapi selepas mengetahui kelebihan yang kita

akan dapat dari Shaklee terus aktifkan diri. Jadi pemilihan kumpulan yang berkualiti amat penting

sebelum jadi ahli Shaklee. Seronok tau bila masuk kumpulan yang tepat dan hebat!

5) SISTEM SHOPPING ONLINE

mulai Oktober 2013, pembelian produk Shaklee dah jadi sangat mudah dan tracking juga semuanya

adalah online. Kemudahan untuk yang makan sendiri dan juga semestinya untuk yang menjalankan

perniagaan Shaklee.

So, macam mana? jom jadi ahli Shaklee. Buat apa bg CASH REBATE/BONUS ni kat orang kan. Baik

masuk poket sendiri ye tak?

6) PENGHANTARAN DIURUSKAN PIHAK SHAKLEE

sangat best lagi-lagi untuk suri rumah yang tidak bekerja dan bergelumang dengan anak kat rumah. 


Terbaiklah! Tak payah pergi ke pejabat pos pun! Online saja dari rumah. Click click je.

Paling best tak perlu terkejar2 nak ke pejabat POS, dengan nak angkut anak lagi, dengan nak ambil

anak kat sekolah lagi. Kalau anda nak tahu ada je pengedar Shaklee ni duduk luar negara, tapi sales

dia semua kat Malaysia tau!

Anda bekerja? Nak buat part time je? Boleh sangat! Daftar dulu ahli Shaklee dengan

SAYA  dan kami akan tunjukkan caranya.

7) TAK PERLU MODAL ?

eh ye ke? Ye lah sebab bila customer bayar barulah kita orderkan untuk customer itu secara online.

Ehhh....ini jika untuk siapa yang nak jana pendapatan dari rumah ya!

**AWAS !!**

TAWARAN coaching dan marketing ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang

lain ya. Dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan di atas!

Berminat nak cepat atau COD? PUN BOLEHHH....



✍ PM  "JADI AHLI SHAKLEE kat SINI

✐ Blog: http://aiyangdisayang.blogspot.com/

✆ SMS/WhatsApp: 0123117349
➲ COD & Meeting Area: Puncak Alam, bukit jelutong, Shah Alam, Subang Jaya, Pantai dalam, ,

Bangsar, Wangsa Maju

Postage Seluruh Malaysia Disediakan dengan Kadar Rata jika ingin beli product sekali!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga!

Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia

masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”






✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.