SINGKIR TOKSIN PUNCA PENYAKIT DENGAN ALFALFA COMPLEX

By
Advertisement
FOKUS : untuk mencuci usus, hati dan darah. Menyingkiran lemak dan kolesterol, melawan tumor, melawan allergik dan resdung.


KEISTIMEWAAN
:
◆ Alfafa adalah signature Shaklee yang dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam 1950an.
◆ diperbuat dari tanaman alfafa yang ditanam secara organik di California yang bebas dari racun serangga dan hanya menggunakan baja bebas kimia.
◆ pokok ini mengambil masa 2 tahun untuk membesar dan akarnya mencapai 20 kaki dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi.
◆ hanya daun alfafa yang matang dan kaya dengan klorofil digunakan, dikeringkan secara semulajadi dan dilupuskan bahagian lain yang tidak penting. Semuanya dilakukan dengan pengawasan dannpenyeliaan Shakler yang sangat ketat.
◆ setiap tablet 300 mg alfafa. Kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim.
◆10 biji alfafa = segelas susu.


FUNGSI :
◆ Ia adalah makanan beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin, mencuci hati, darah dan usus.
◆ melawan alahan dengan memperbaiki keadaan kulit dan hidung yang sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.
◆ memperbaiki masalah penghadaman seperti kembung, ulser gestrik dan sembelit.
◆ menyingkirkan lemak dan kolestrol. Kajian klinikal menunjukkan bahawa alfafa mampu menghapuskan lemak, kurang kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Ia mengandungi saponin seperti span yang menyerap kolesterol.
◆ melawan tumor dengan mengambil 30-50 tablet untuk mengalkali badan dan memperbaiki sel kanser dan membuang tumor.
◆ mencegah dan merawat atritis.


PENGAMBILAN : 700 biji (botol besar) 330 biji (botol kecil). Untuk kesihatan berpanjangan 2 kali sehari (10 biji sekali makan).
BOTOL BESAR RM 97
BOTOL KECIL 53Berminat untuk mengetahui lebih lanjut serta mendapat konsultasi percuma, pm atau sms  atau whatsapp 012 3117349.

✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.