Meon oiii Meon apalah yang ko membebel nih?

By
Advertisement

Terrrjumpa kat blog Encik Ben.
Meon ni mesti kerjanya pak supir. Semua liku2 jalan kat Kelantan dia sudah lalui dan entah berapa puluh ribu kali agaknya punggung dia terhentak kat lubang2 yang memenuhi jalan kat Kelantan nih kekeke. Tu sebab otak dia ting tong dan tak berfungsi dengan baik. Stress agaknya!
Kelantan dapat royalti???  Sengal!!!



✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

4 comments:

abah khalisha said...

Tkde budget tu..

azmie said...

dia subscribe pay per tweet. hahahaha

- Joel.M said...

Jgn bodoh sombong la...tu kijer jkr yg bwh kerajaan persektuan..dorg yg salur duit kpd kerajaan negeri

The Seven Thing said...

sejak bila pulak kerajaan negeri buat jalan ni?..babun kt ats tu mrh kt kerajaan najib sebenrnya tu...berkesan jgk utusex tarbiah ahli jd bodoh yer...klu xnak terjun lobang jd drebar kapal terbang la sial...nk ckp psl politik pun biar la cerdik sikit....klu mangkuk ni ckp dpn aku mau je aku siku lutut budak jahanam ni...mak hntr sekolah dulu dok berak dlm pasu bunga, dok igt skirt cikgu bhs inggeris..dh besar mcm ni kena penyakit bodoh rais yatim...haaaaa kan dh kena maki. sapa suh bodoh

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.