Gara-gara gendut, banduan ini tersekat dilubang dalam cubaan melarikan diri

By
Advertisement
ehehehe.....
malang betul banduan ni.....
hajat untuk melarikan diri dari penjara tidak kesampaian bila lubang yang ditebuknya tidak cukup besar baginya meloloskan diri.
Kejadian ini berlaku di sebuah penjara Brazil di kota Ceres.
Tengoklah wajah petugas penjara tu..... sengeh2 aje kan bila melihat Rafael Valadao tersekat di lubang.
Dikatakan ada dua lagi rakan Rafael yang turut membantu menolak tubuh Rafael dari belakang tapi disebabkan terlalu gendut maka misi untuk melepaskan diri gagal apabila Rafael berteriak kesakitan.

hahahaha..... macam2 aje kan.



Fat chance: 16-stone Rafael Valadao is surrounded by giggling guards after getting stuck in his escape hole

Lard luck: Despite his desperate attempts to squirm to freedom, portly Rafael reamained stuck fast

Get me outta here: With his face hidden to spare his blushes the hapless prisoner attempts to wriggle free

I give up: In the end the fire brigade had to be called in to cut the prisoner free

worlduh.com




✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

4 comments:

Ratu Hatiku said...

hehehe....mmg kelakar..kalau ya pun tebuk la besar skit lubangnya...

Mak Wardah said...

Nasib badan

Hanny Abdullah said...

kerja bodoh kan hehehe..baru tgok tv td..lps tu bw kat sini nampak ni pulak.. :)

Hanny Abdullah said...
This comment has been removed by the author.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.