Astagfirullahaladzim.... Nabila oh Nabila

By
Advertisement



sumber mynewshub

sekarang ni dah tak ada 'gam' lagi ke.... kalau dulu artis yang tak bermoral memang kena gam, sekarang tak lagi ehhh? sebab apa sekarang ni disaat aku taip n3 ni muka artis ni masih lagi terpampang kat tv3 citer JULIA.
Rosak2.... baruuuu je isu panas pasal baju seksi tu keluar tv... dan baru aje mintak maaf pastu dah buat perangai yang menyakitkan mata.... pastu nnt minta maaf lagi.... kannnn. kesian!
kesian kat ayah dia jugak.... 
kesian jugak dekat johan yg jadi teman lelaki dia.... 
Ya allah, semoga dia ni diberi taufik dan hidayah.




hukum sambut holloween  <----- baca sini ye

update: malam ni kat news feed aku terpampang gambar exschoolmate aku yang sakan jugak berholloween dengan rakan2 dia yang aku kira semuanya melayu.... bila melayu tentulah agama dorang Islam jugak.... dia ni pun budget artis la jugak.... tapi tak popular (aku takla kenal sgt....cuma tau dia satu sekolah). Sedih hokeyyy..... sambut dekat bar & restaurant... yang cina pakai biasa je.... yg dorang melayu pulak lebih2 sakan.... dengan tanduk syaitan segala.... nak sgt berkawan dengan syaitan ke apa dorang nih..... iskkk kenapa la mereka ni tak tau nak hormat agama sendiri.... kalau tak malu dengan tuhan malu la kat manusia yang berlainan agama tu... nape ehhh mereka jadi macam tu...iskkk nauzubillah.... ya allah jauhkan aku dr kesesatan...janganlah Engkau sesatkan kami setelah Engkau beri petunjuk kepada kami.... ampunilah kami ya allah


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

3 comments:

Tulus Sweet said...

doa semoga Allah berikan dia hidayah....:)

Mak Wardah said...

Kesian hilang aib n malu

~ cik matahari ~ said...

Allah.. moga dibukakan pintu hati.
Ya Allah tetapkan hati2 kami dalam agamaMu.
sedih campur geraaammm kan :(

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.