pelapik tilam terapiutik bio-ion contiago - saya puas hati !!!

By
Advertisement
Anda tak mempunyai masa untuk mengamalkan makanan sihat..
tapi badan selalu sakit2.. selalu kebas tangan... kebas kaki bila duduk lama... jangan dibiarkan berlarutan.. kerana itu adalah tanda2 awal kemungkinan anda mungkin akan mendapat strok, sakit buah pinggang atau sakit tulang belakang..
kebas2 itu adalah punca dari darah yang tidak dapat mengalir lancar.. sebab itulah anda sering berasa kebas.. sakit bahu.. dan sebagainya..
bila umur meningkat pula.. lutut mula lemah dan sakit2.. tolonglah jangan biarkan ianya berterusan kerana ia akan menelan kos yang besar jika hendak merawatnya.. dan sakitnya pula nanti tak tertanggung oleh anda sendiri..
mulalah menggunakan pelapik tilam terapiutik bio-ion contiago ini yang dapat menlancarkan aliran darah anda dengan baik.. segala kebas2 anda pasti hilang walaupun menggunakan satu malam sahaja..
pada yang mempunyai sakit sendi tulang atau serik sakit belakang atau bahu dan juga lutut amat berkesan menggunakan pelapik tilam istimewa ini.. penat bekerja seharian pun akan hilang bila anda dapat baring dan tidur di atas pelapik tilam ini.. cubalah.. anda pasti merasa puas hati dengan kebaikkan tilam ini yang tiada bandingannya dengan pelapik tilam biasa.

Di antara kebaikan Pelapik Tilam ini adalah:
 1. Menikmati tidur yang nyata dipertingkatkan, berkualiti dan merehatkan
 2. Merehatkan dan melegakan stres
 3. Meningkatkan kesihatan keseluruhan
 4. Mengubati insomnia dan migrain
 5. Mencucikan darah
 6. Meningkatkan aliran darah dan metabolisme
 7. Meningkatkan tenaga dan kesejahteraan
 8. Kebaikan anti-penuaan
 9. Melegakan kesakitan
 10. Mengurangkan keradangan
 11. Menstabilkan tekanan darah
 12. Memperbaiki sistem pencernaan
 13. Menguatkan sistem imun
 14. Meningkatkan pertumbuhan dan memulihkan sel
 15. Melawan radikal bebas
 16. Menguatkan sistem tubuh
 17. Memperbaiki tekstur kulit
 18. Mengawal berat badan
 19. Mengawal tahap gula di dalam darah
 20. Meningkatkan penyahtoksikan tubuh
 21. Sokongan tulang belakang dan pelbagai kebaikan lagi

email jika berminat: sarialbakri@yahoo.com
  0 comments:

  Disclaimer

  Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

  DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


  [klik untuk besarkan]

  Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

  Terjemahan:

  “Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

  Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

  Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

  ✿*~ blog pedasss ~*✿

  ✿*~ hot n spicy ~*✿

  ✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  KLIK SINI GAK EHH..
  Powered by Blogger.