Tambang Percuma... cepat2!

By
Advertisement
Assalamualaikum.... jemput cuci mata ye ladies.... sesiapa yang berminat boleh pm kat SINI.
Sempena pembukaan bisnes on9 Suri Blogshoppe  dan sebagai menghargai pengunjung blog dengan ini saya dengan suka cita memberi tambang percuma (semenanjung shj.... s/s diskaun 50%) kepada setiap pembelian tudung. Amacam.... baik tak saya... tehehehe....  sila nyatakan kod pilihan anda . Tawaran hebat ini hanya ada di blog aiyang disayang, cepat2.....

High quality soft denim SOFT AWNING Size: XL

RM 50 (tidak termasuk pos)

Measurements:
Labuh depan: 22-24"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 37-39"
Saiz muka: 10.5-11"

Please expect minor differences from the standard length given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings
Tudung Chiffon Net L


harga RM60 (tidak termasuk pos)

HARD awning
Material:
Body: Lycra + Chiffon + Net
Awning: Corduroy
Size: L

Measurements:

Labuh depan: 17-18"
Labuh belakang: 26-27"
Lebar bawah: 33-34"
Saiz muka: 11-12"

Please expect minor differences from the length given

*** petang saya upload tudung lain pulak.... tungguuuuu


✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.