Terbaik! Giliran Tun Faisal Kena Sindir Dengan Faizal Tahir

By
Advertisement
Sebelum ini Faizal tahir belasah Norman KRU pasal industri muzik dan filem akan hancur jika PAS memerintah negara. Faizal Tahir kata rezeki datang dari Allah SWT bukannya manusia bagi.

Kini Ketua Unit Media Baru (UMB) Pemuda UMNO, Tun Faisal cuba nak jadi jaguh mempertahankan Norman KRU kononnya Faizal Tahir belajar agama Islam dari orang sesat.
Kini sebagai membalas kicauan Tun Faisal yang dianggap kebudak-budakkan itu, Faizal Tahir membuat sindiran tajam dengan berkata..OH MAAFKAN SAYA… SAYA BUDAK BARU BELAJAR AGAMA…KALAU SESAT TOLONG TUNJUKKAN….SAYA BETULKAN BALIK…KEPADA SEMUA ORANG….REZEKI ITU DITANGAN BN.
Kalau Tun Faisal Aziz tak faham yang Faizal Tahir perli tajam dia…tak tahulah apa nak cakap.

sumber

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

3 comments:

Ummi Kami said...

Waduh-waduh...tepuk dada tanyalah imannn....

Hafizah Mohamad said...

Tabik Faizal Tahir...berani berbicara...=)

Mak Wardah said...

kenapalah susah nak faham

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.