IMAM YANG SESAT LAGI MENYESATKAN !!! LIHAT VIDEO...

By
Advertisementvideo yang agak menyeramkan.... lihat bagaimana imam ini menyesatkan pengikutnya
nauzubillahiminzalik.....

Tonton video ini, ia hanya mengambil masa 1 minit sahaja. Video ini mendedahkan kegilaan Syiah dan bagaimana mereka melaksanakan ritual syaitan yang benar-benar berlaku dalam Hawzah.

Dalam Klip ini, anda akan dapat lihat syiah dalam jubah, dia merupakan salah satu syiah UTAMA. Dia duduk di atas mimbar dan memberitahu segala jenis penipuan kepada penganut fahaman syiah tentang pembunuhan Siyd Hussain RA yang Sunni membunuh Beliau. Tujuannya adalah membangkitkan api kemarahan dan kebencian dalam setiap hati penganut fahaman Syiah.


Dengan cinta kepada Ahlu Albait dia memanipulasi perasaan mereka.

Ini adalah apa yang dikatakan dan semuanya dusta:

Dan pembunuh itu duduk di atas dada Al-Hussain !
Mereka menjerit (Ya Allah, Ya Allah)
Pembunuh merenggut janggut Al-Husain
Mereka menjerit (Ya Allah, Ya Allah)
Kemudian dia ditikam 12 kali! (Kami masih tidak tahu rahsia nombor 12 dengan Syiah!)
(kemudian Imam Syiah mula memukul dirinya seperti monyet di atas pokok pisang, berpura-pura menyintai Ali Husain RA)

Pengikut syiah yang lain mula mengulangi kegilaan itu (Ya Hussain Ya Hussain ... ... Ya Hussain ...)

Dengan cerita-cerita palsu yang direka mereka, mereka menggunakan sebagai senjata untuk memanipulasi perasaan mereka terhadap Sunni dan mengisi hati mereka dengan kebencian terhadap Sunni. Selepas peringkat pertama ini berhasil, barulah mereka berupaya menubuhkan tentera di setiap negara Sunni untuk membunuh sunni apabila perintah diberi dari imam mahdi palsu mereka. Mereka mahu membunuh kita atas nama kasih terhadap kubur Ahlu albait.

Inilah sebabnya mengapa mereka menyerang Syria sekarang, mereka mahu membunuh seberapa banyak sunni yang mungkin untuk menyebarkan Syiah di negara-negara Sunni dengan kekerasan dan penyebaran mutaha dan bendera hitam di negara-negara Sunni.

Semoga Allah melindungi kita daripada mereka.
Al-A'raaf
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
[179]
Dan sesungguhnya Kami jadikan untuk neraka jahanam banyak dari jin dan manusia yang mempunyai hati (tetapi) tidak mahu memahami dengannya (ayat-ayat Allah), dan yang mempunyai mata (tetapi) tidak mahu melihat dengannya (bukti keesaan Allah) dan yang mempunyai telinga (tetapi) tidak mahu mendengar dengannya (ajaran dan nasihat); mereka itu seperti binatang ternak, bahkan mereka lebih sesat lagi; mereka itulah orang-orang yang lalai.
........


smber syriacare
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

1 comments:

halban villa said...

Sebagai orang islam Sunni (ASWJ) kita wajib bersatu-padu.Walaupun saya bukanlah ulamak ataupun ustaz, tetapi
kita wajib berdakwah menyatakan yang benar dan sekarang ini mudah dengan adanya kuliah agama di YouTube dan internet seperti Dr. Asri-Minda Tajdid, Ust. Samsuri,Ust Ismail Kamus dan UAI.Sampaikan lah kepada keluarga, student dan rakan-rakan.Janganlah ASWJ bertelingkah mengenai 4-Mazhab,Salafi ataupun Wahabi. Hujah ASWJ sangat kukuh dan boleh dipraktikan mengikut keadaan dan tidak perlu kepada Syiah.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.