video- Pijak sampai mati..... kejam!!!

By
Advertisement

Photo: (18SG) Video: http://bit.ly/U6U16R | Video Bocor yang berjaya diseludup keluar, aktiviti Tentera Syiah Alawit Bashar berpesta memukul dan memijak penduduk awam yang masih hidup hingga mati. Kedengaran salah seorang yang sedang memijak itu berkata “Lelaki ini masih hidup” sambil menunjukkan kepada Askar supaya menamatkan hayatnya. Lihatlah kekejaman mereka membunuh tanpa senjata yang amat menyiksakan ini. Inilah kezaliman yang dan penyiksaan yang telah lama dilakukan oleh penguasa Syiah terhadap Sunni. Trajedi di Syria telah membuka topeng sebenar mereka kepada dunia Islam. 

  -NJB-

(18SG) Video Bocor yang berjaya diseludup keluar


Aktiviti Tentera Syiah Alawit Bashar 

Mereka bagaikan berpesta memukul dan memijak penduduk awam yang masih hidup hingga mati. Kedengaran salah seorang yang sedang memijak itu berkata “Lelaki ini masih hidup” sambil menunjukkan kepada Askar supaya menamatkan hayatnya. 
Lihatlah kekejaman mereka membunuh tanpa senjata yang amat menyiksakan ini. Inilah kezaliman yang dan penyiksaan yang telah lama dilakukan oleh penguasa Syiah terhadap Sunni. 
Trajedi di Syria telah membuka topeng sebenar siapa syiah mereka  dunia Islam. Semoga Allah melaknat mereka.
✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.