TESTIMONI ANGIN AHMAR / MASALAH SARAF

By
Advertisement

Assalam
hari ni nak kongsi lagi testimoni vivix.
Betul.. dulu saya pun tak kisah sangat dengan vivix tapi setelah melihat perubahan pada abah saya sendiri saya rasa bersyukur sangat sebab dia sembuh dari penyakit yg di deritainya. Tak jadi buat appoinment kat hospital Sg Buloh. 
Hari Sabtu ketika pulang menjenguk dia bercerita abah dah dua hari makan daging ni...
ooooo.... tak sakit ke bah kaki?
tak!!!
Alhamdulillah..... kan satu nikmat tu dapat makan makanan kegemaran kembali. Kalau sebelum ni makan sepotong daging pun  kaki abah berdenyut2 kesakitan  dan terpaksa pula ambil  pain killer.
Hari Ahad, semalam pergi kenduri kahwin dan abah selera je makan daging lagi.
Wahhh.... abah niii..... balas dendan nampak!
Harap2 abah saya terus sihat. Umur pun dah 72 tahun. Rasa senang hati tinggalkan abah kat kampung. 
Usah berkira dengan orang tua...insyaallah Allah akan gandakan rezeki kita.





✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿ 

1 comments:

Cik Salju said...

sy nak share info dgn kengkawan cni ttg 1 blog yg besh penuh n3 bmanfaat-
Tolong klik & baca di sini->Kisah Cinta Si Lanang Gabrul

ni pula sy nak beritahu & amat perlu beritahu tentang posting hot & juga info yang teramat penting bagi kita semua umat islam di negara ini.
Tolong klik & baca di sini->http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/11/melayu-adik-beradik-yahudi.html

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.