Supplement Cegah Fibroid

By
Advertisement

Faktor utama yang menyumbang ketumbuhan fibroid ialah perubahan makanan - terlalu banyak fast dan junk foods, banyak gula dan pemanis, terlalu banyak carbohydret, Terlalu kurang makan sayur2, buah2, ulam2 atau salad. Hidup terlalu stress dan tertekan dengan macam2 perlumbaan. Kita perlu disiplinkan anak2 tentang makanan yang berkhasiat , berzat dan seimbang sejak dari kecil lagi agar tidak tumbuh berbagai penyakit - DR. HAMID ARSHATAntara supplement yang boleh di ambil ialah Omega (Fish oil), Vita E dan Vit C yang memang terkenal dengan antioksida.
Sesiapa yang berminat untuk dapatkan supplement Shaklee  dr saya... boleh sms/wassap 
012 3117349.


Jika hendak dapat dapat harga lebih jimat pun boleh sms/wassap.
Marilah kita sama-sama jaga pemakanan kita ..... mencegah lebih baik dari mengubati.


✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

1 comments:

Unknown said...

Jangan lupa juga try makan produk biodex, baik utk mereka yg ada fibroid dan cyst.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.