LELAKI TABUR WANG UNTUK PIKAT HATI BEKAS ISTERI

By
Advertisement
Dalam usaha memenangi semula hati bekas isterinya,seorang lelaki yang angau telah menabur wang tunia berjumlah RM3,218 daripada tingkat atas pusat beli belah di sini.

Serge Vorobyov

Tindakan Serge Vorobyov itu yang bertujuan menarik perhatian wanita tersebut, telah menyebabkan pengunjung yang berada di tingkat bawah, berebut-rebut bagi mendapatkan wang yang ditaburkan.

Dia membaling wang kertas itu sambil diiringi lagu `Let It Snow.

Keadaan kelam kabut di situ memaksa polis campur tangan dan Vorobyov telah ditahan reman, namun dibebaskan selepas tiada siapa yang mengalami kecederaan.

Bagaimanapun Vorobyov dilarang memasuki pusat beli belah berkenaan selama setahun.

Vorobyov kemudiannya menjelaskan bahawa dia berbuat demikian selepas melalui proses perceraian yang amat teruk.

Malangnya cubaan Vorobyov untuk memenangi semula bekas isterinya tidak berjaya, kerana wanita itu tidak berada di pusat beli belah berkenaan.

Dalam pada itu, jurucakap pusat beli belah berkenaan berkata, tindakan Vorobyov itu boleh menyebabkan orang ramai mengalami kecederaan.

Sumber: Mynewshub


✿*~ Klik LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.