INAI DAUN ASLI

By
Advertisement

Suka pakai inai? 
lalalalala.......
sekarang ni dah ada inai daun yang dah siap ...
tak payah susah-susah merayau cari pokok inai 
tak payah nak tumbuk
tak payah nak blend
sangat senang nak pakai
kaler pun cantik


cuma RM 14 satu ( pos rm6 ) total RM20
untuk ketahanan kena simpan dalam bekas kedap udara
tiada bahan kimia

haaaaa..... cantik kan?
hari Ahad  org bawah ni nak sanding...
siang-siang dah siap pakai

Sapa nak sila sms/wassap 012 3117349
inai akan dipos pada setiap hari Isnin sahaja.
dan stok pun terhad juga ada kalanya sebab kesukaran mendapat bekalan daun inai.



ps: teringat ada dialog dalam sebuah novel Anis Ayuni .... tajuk lupa tapi watak utama Raihanna..
Diceritakan warna inai yang dipakai oleh pengantin boleh membangkitkan perasaan berahi pasangan.... 
errr.... betul ke idak tak tahu lah.... tapi memang rasa macam menggoda aje bila hujung2 jari tu ada kaler merah2 gitu kan.... hihihiii

✿*~ Ingin Daftar Ahli Shaklee? SMS @ Whatsapp 012 3117349 ~*✿ 

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.