TUDUNG DIAN L dan XXL

By
Advertisement


Assalamualaikum  semua....

Tudung Dian restock ...cepat booking sebelum kehabisan. Rm 60 utk size L  tidak termasuk pos.
Size XXL pun ada berminat wasap ya.

Pembayaran boleh dibuat ke
Akaun Maybank:

1641 3752 7415
( SARIFAH BAKRI)

😚SEKIRANYA MENGGUNAKAN PERBANKKAN INTERNET SILA MASUKKAN EMAIL:

sarialbakri14@gmail.com (wajib).

👍Setelah membuat bayaran, anda mesti memaklumkan kepada kami samada melalui PM FB / WHATS APP atau SMS ke
nombor  012 3117349 dengan menyatakan pembayaran telah dibuat.

✌(Sila serta kan salinan transaksi sekiranya menggunakan mesin ATM)

👉Tempoh reservation untuk pelanggan runcit adalah selama 3 hari bagi pembelian tudung-tudung, 2 hari  bagi pembelian baju muslimah,manakala pelanggan borong selama 24 JAM sahaja.

✌Jika pembayaran tidak dibuat dalam tempoh reservation, pesanan anda akan DIBATALKAN dan dibuka untuk jualan kepada pelanggan lain.

✋Penukaran barang untuk pelanggan runcit adalah dibenarkan. Sekiranya anda ingin menukar barang yang dibeli sila hubungi kami dengan segera. Sebarang penukaran tertakluk kepada syarat-syarat berikut:

👉1. Tag harga masih belum ditanggalkan.
👉2. Barang yang ingin ditukar perlu dipos semula kepada kami menggunakan POSLAJU @ servis kurier dalam tempoh 5 HARI sahaja selepas penerimaan.
👉3. Kos pos pergi dan balik akan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli (KECUALI utk defective item akan kami tanggung sepenuhnya).
👉4. Penukaran perlu dibuat dgn nilai barang yg sama atau lebih mahal dgn bayaran tambahan.
👉5. Untuk defective item, penukaran harus dibuat dgn kod yg sama. Namun sekiranya kod yg sama telah sold out, penukaran boleh dibuat dgn nilai barang yg sama atau lebih mahal dgn bayaran tambahan.

👉Selepas membuat bayaran para pelanggan adalah tidak dibenarkan menukar item yg telah dibooking.Sekiranya ingin membuat pertukaran juga adalah dibenarkan tetapi terpaksa dikenakan penalti Rm5 kerana pihak kami perlu menanggung kos  sekiranya sudah dipacking.

✋( MAKLUMAN KEPADA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SILA BUAT BAYARAN DENGAN JUMLAH YG TEPAT KERANA BUAT MASA INI KAMI TIDAK BOLEH MEMULANGKAN BAKI KE DLM PARCEL ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU...

TERIMA KASIH DAN MAAF ATAS KESULITAN. )😊

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.