TUDUNG WARDAH FLORAL L XL XXL

By
Advertisement

❤ SALE! 20/5 - 4/7/2016 ❤
Kini hanya minima 3 HELAI dgn HARGA BORONG! Boleh PILIH & CAMPUR utk capai jumlah minima :) Tertakluk kepada terma dan syarat.

TUDUNG WARDAH FLORAL L
==============================
✔ Koleksi BEST SELLER!
✔ Gabungan denim lembut & chiffon 2 lapis
✔ Dihiasi bunga renda kecil yg dijahit ke sekeliling chiffon. Manis sekali!
✔ Awning keras denim yg tidak terlalu tebal dan senang dibentuk
✔ Kombinasi warna yg unik & menarik
✔ Labuh depan saiz L 20-21.5 inci
✔ Harga runcit RM62 tak termasuk pos

* Ketinggian model ialah 153 cm

==============================
CARA-CARA ORDER:

Whatsapp@SMS 012 311 7349

TERDAPAT JUGA DALAM SAIZ XL DAN XXL.  WSAPP UTK KETERANGAN ATAU GAMBAR.
**** SILA AMBIL PERHATIAN SAIL L TUDUNG INI AGAK LABUH . HARAP MAKLUM.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.