KOLEKSI PREMIUM SEDONDON SAROJA

By
Advertisement


💘KOLEKSI PREMIUM SEDONDON
SAROJA 💘

Menggunakan meterial Comocrepe berkualiti, dengan gabungan dokoh2 yg menyerlahkan lagi ciri2 melayu tradisional ...

Anggun di pagi raya dgn koleksi SAROJA ❤❤❤

✔meterial yg berkualiti,tahan lasak, lembut dan mudah digosok
potongan pesak gantung dan kain lipat batik
✔terdapat 4 pilihan warna yg memikat hati
✔size dewasa dpd S - xxl
✔size anak dpd 2y-8y
✔dijual dgn harga mampu milik.

✅ Dewasa RM159 shj (termasuk shawl)- terhad dan selagi stok shawl masih ada. Jika shawl habis, harga masih sama ( rm159)
     

✅ Kanak2  RM 89 shj
     

📮 Pos laju percuma

Whatsapp 012 3117349

💥💥💥💥💥💥💥💥

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.