Jeritan Anak Syiria Dalam Menghadapi Ajalnya

By
Advertisement

Tak sanggup nak lihat video yang sungguh menyayat hati ini... Ya Allah yang Maha Besar lagi Maha Berkuasa binasakan mereka yang zalim ini!!!

Video ini adalah derita anak-anak Syiria ketika sakaratul maut menjemputnya di detik-detik terakhir anak-anak ini menghembuskan nafasnya.

Nasihat bagi yang ingin melihat video ini
1. Siapkan mental antum
2. Teguhkan hati nurani antum
3. Bagi ikhwah yang mempunyai penyakit jantungan, darah rendah/ yang suka lemas di anjurkan tidak melihat video ini
4. Setelah melihat video ini doakan mereka supaya mendapatkan tempat yang paling bagus di syurga


 ✿*~  tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

1 comments:

MakoFSA said...

mereka itu dibunuh dengan penuh dendam yg ditiup oleh dajjal dlm ajaran syiah.

apakah masih islam bg iran hezbosyaitan yg menumpahkan darah kanak2 dn wanita islam?

mereka bukan Negara dan pejuang islam, mereka syaitan bertopeng islam.

bg yg masih berotak lembu buta mata hati kerana percaya US Israel musuh iran, insaflah dan berhenti bermimpi. tak kira kamu pemimpin parti islam atau tokguru.

setitik darah umat islam lebih berharga dpd teori bodoh yg mengatakan jihad di Syria didalangi US Israel. mereka dan syiah sedang kempen memburukkan Saudi kerana syiah bercita2 meruntuhkan kaabah kerana kaabah mereka adalah karbala.

syiah jg bercita2 membongkar kubur sahabat Abu Bkr dn Umar rdh kerana dendam majusi kpd Umar yg tertanam dlm akidah syiah. sekurang2nya Saudi menjaga Kaabah dgn baik walaupun dianggap wahabi.

setiap mujahideen akan dilabel wahabi salai teroris kerana ia adalah propaganda berlebihan US Israel dan syiah.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.