GEMPAR: Pendedahan klinik Syiah di Taiping, Perak.

By
AdvertisementSILA SHARE PADA SEMUA !TAIPING 5 Ogos - Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk) hari ini menyerbu dua premis di sini dan menahan dua individu yang dipercayai mempunyai kaitan dengan ajaran Syiah.

Tidak lama selepas itu, JAIP turut menahan seorang lelaki di sebuah premis di Kampung Klian Pauh, Jalan Kamunting Lama dan merampas beberapa lagi bahan serta dokumen berkaitan ajaran tersebut.

Pengarahnya, Datuk Mohd. Yusop Husin berkata, kedua-dua individu tersebut iaitu Dr. Nur Azah Abdul Halim, 41, dan Mohammad Ridzuan Yusof, 51, didakwa di Mahkamah Tinggi Syariah Perak, di sini petang ini. Baca laporan akhbat lebih lanjut:http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130806/dn_03/Premis-ada-kaitan-Syiah-diserbu-dua-individu-ditahan

Siapakah Dr. Nur Azah Abdul Halim? Beliau yang tertera di gambar bersebelahan dengan suami Syiahnya bernama: PDr Azmi Zainonabidin.

Klinik yang diserbu itu boleh juga dilihat di gambar yang kami sediakan. klinik ini beralamat: 41, Jalan MK 1, Medan Kamunting, Kamunting, 34600, Kamunting, Perak.

Siapakah yang mendedahkan maklumat ini? Maklumat ini didedahkan oleh rakan mereka sendiri yang masih mencintai para sahabat Nabi SAW dan tidak lagi sanggup melihat mereka menyesatkan umat Islam di situ.

# Kami menyeru agar saudara-saudari yang tinggal di kawasan tersebut agar memboikot dan menghalang rakan-rakan, ahli keluarga dan sekian daripada terus mengunjungi klinik tersebut.

Bak kata orang, jangan boikot syarikat orang Melayu, jangan sabotaj, tolong menolong. Ya kenyataan yang sangat benar, tetapi jangan lupa Aqidah jauh lebih penting daripada 'melayu' tersebut. Boikot Syiah habis-habisan kerana mereka ini bukan lagi Islam!


via kami sunni membanteras syiah laknatullah

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

5 comments:

cikmatgelap said...

klu kata syiah sesat,yg sedang gila membunuh dgn kejam di mesir tu syiah ke,k;lu kata sesat ,sunni pun sesat juga,yg sedang membunuh dgn rakus rakyat mesir yg sunnah bermazhab syafiee tu ,pembunuih tu syiah ke,apa punya bebal m anusia2 yg telah di rasuk rasa kebencian ni

Abu Amin said...

Syiah adalah agama yg direka-reka.

mohd shahran said...

Pandangan ultra melayu..yang terpengaruh dengan yahudi..mulut cakap benci yahudi anti yahudi..tapi perbuatan menyokong yahudi.. Sejak bila kita dilahirkan untuk menghukum orang tu sesat atau tidak sesat? bukan kah menghukum itu milik ALLAH yang mutlak.. Makanya kalau kita berpendidirian dengan mengatakan sesat atau tak.. Kita telah menyatakan bahawa penghuni iran itu semua ahli neraka dan kita semua ahli syurga? Bro jangan AMBIL ALIH KERJA ALLAH DAN berhentikan kerja YAHUDI nie yang suka melihat umat berpecah antara satu sama lain...Kita ambil mudah sesat ker tak sesat itu kerja ALlah kerja kita ialah jadikan muslim itu bersaudara.

Ridhuan Salam said...

Jenderal Al sisi Kaum keluarganya adlh yahudi yg menentang pelestin, sila baca riwayat kaum keluarganya, krn itu dia merampas kuasa dari Morsi yg mahu menegakkan Islam di mesir

Ridhuan Salam said...

Baca asal usul syiah, Abdullah bin sabaq adlh org yg mencipta ajaran syiah, dia adlh berbangsa yahudi

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.