BIADAB!!! ALVIN DAN VIVIAN AJAK UMAT ISLAM BERBUKA PUASA DENGAN SUP BABI

By
Advertisement


BIADAP DAN TERUS KURANG AJAR!!!
BILA DUA ORANG NI MEMUATNAIK AKSI SEKS MEREKA DI INTERNET PELBAGAI KECAMAN DIBERIKAN OLEH MASYARAKAT. TAPI LANGSUNG TIADA TINDAKAN YANG DIKENAKAN KE ATAS MEREKA. SEBALIKNYA DIUNDANG KE STESEN RADIO LAGI ... SUNGGUH SENGAL STESEN RADIO TERSEBUT!
SEBAB ITULAH MEREKA INI SEMAKIN BERANI BERKURANG AJAR DENGAN MEMBUAT POSTER MENGAJAK UMAT ISLAM BERBUKA PUASA DENGAN SUP BABI PULA. LANGSUNG TAK SENSITIF DENGAN PERASAAN UMAT ISLAM! SIAP LETAK LOGO HALAL JAKIM LAGI. 
PIHAK JAKIM PATUT AMBIL TINDAKAN KEPADA DUA MAKHLUK INI SEBAB DAH MENYALAHGUNAKAN DAN MEMANIPULASI LOGO HALAL TERSEBUT.
KALAU SAMPAI KETAHAP MACAM NI PUN TIADA TINDAKAN DI AMBIL KE ATAS DUA 'MANGKUK AYUN' INI TAK TAULAH NAK KATA APA.....  ✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.