Ya Allah tubuh mereka berkecai!! - video

By
Advertisement

Beginilah keadaan di sebuah pasar yang menjadi sasaran pengeboman tentera Assad laknatullah.
Sungguh mengerikan melihat cebisan tubuh yang hancur di sana-sini.
Mangsa-mangsa yang masih hidup pula meraung kesakitan meminta pertolongan.
Ya Allah bantulah saudaraku di Syria dan juga di Gaza.


lihat video di bawah
betapa zalimnya dan rakusnya tentera Assad menyiksa dan membunuh tawanan Sunni.
tolong sebarkan!!!!
biarkan seluruh dunia melihat kekejaman  Syiah!✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye... ~*✿

2 comments:

encik cool said...

YaAllah..

MakoFSA said...

kpd pemimpin PAS yg masih pro iran dan syg sgt dgn hezbosyaitan dan ayatollat kafir laknat dajjal akhirzaman, apakah kamu sudah buta hati tidak melihat video seperti ini? apakah kamu masih diperbodohkan oleh mulut manis penuh najis mughalazah ayatolat2 syiah yg menipu?

apakah kamu masih diperbodohkan dgn propaganda US Israel lawan iran?

tidak malukah kamu masih dianggap tok2 guru dan ulamak sedang darah umat islam disimbah diseluruh pelusuk Syria dan kamu masih dibuai hasutan syaitan konon mereka didalangi US Israel utk menjatuhkan krajaan yg menentang Israel(pembohong belaka)?

sedar dn taubatlah pemimpin PAS berkenaan. malulah kpd ulamak Syria yg dating ke Malaysia menerang keadaan sebenar sedang kamu masih memekakkan telinga masih mencintai jubbah serban dan mulut manis najis takiyyah syiah iran.

Insaf dan taubatlah sebelum umat Islam menyingkir kamu dari kepimpinan PAS dgn bantuan Allah. Taubat sebelum terlambat, jgn nanti menyesal kerana tersungkur di pint syurga.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.