Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wazurra Terbongkar

By
Advertisement


Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar

Makcik Hajjah Siti Al Wuzara yang mengina Islam di laman Facebook dan juga di blog yang dibina sendiri akhirnya terbongkar. Ianya telah didedahkan di Page Facebook "Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara"

Individu yang telah menggelarkan dirinya sebagai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Sekarang ini namanya cukup popular di Internet kerana tindakannya membuat penghinaan terhadap Islam termasuklah meletakkan gambar perempuan tak senonoh di atas Kaabah, menghina Rasullullah dan sebagainya.

Di sini kami sertakan beberapa gambar yang di ambil di Page Facebook "Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara"

Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar


Alquran yang turut dikoyak


Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar


Rasulullah juga dipersendakan


Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar


Individu ini dipercayai dilahirkan sebagai islam dan melayu


Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Terbongkar

Di harap Pihak yang bertanggung jawab dapat mengambil tindakan sewajarnya kepada yang berkenaan supaya Islam terus terbela.


sumber : beritasensasi.com

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.