LAGI GROUP YANG MENYESATKAN - INSAN BERFIKIR PUN TELAH DI HACK

By
Advertisement
 Pernahkah anda terjumpa GROUP ini? Jika ya...sila berhati2....
INSAN BERFIKIR YG TELAH DI HACK http://www.facebook.com/groups/152266791510311/
"Mereka wujudkn group tersebut x lbh dr hanya nk mendatangkn keraguan kpd umat islam,terutamanya yang kurang ilmu agama.Matlamat group mereka kononnya ingin bergerak atas landasan ingin berfikir.Namun mereka telah mengajak umat islam disana untuk berfikir melampaui apa yg sepatutnya sebagai seorang Islam berfikir.Mereka melampau batas apabila berfikir.Setelah diselidiki,didapati admin nya sentiasa add "kawan2 baru yg beragama islam" spya menyertai groupnya..Persoalannya apakah matlamatnya mereka add majoriti orang islam shja??sdngkn dlm tu admin sungguh2 menafikan syariat islam.Matlamatnya x lebih dari hanya untuk memurtadkan umat islam.Kawan2 yg mencintai islam,sy yakin musuh2 islam yg sdng cuba meracuni umat islam ini x akan dngr hujjah2 anda disana..Mereka x lbh dr hnya nk timbulkan keraguan kpd umat islam.Lbh baik anda leave kn group tersebut.Kte hanya boleh berhujjah dngn orng yg nk kn kebenaran shja.Tp klu orng yg berniat nk hancurkn islam,bwt apa lg kita nk berhujjah dngnnya.Sungguh,yg mewujudknnya adalah kalangn yg tidak percaya syariat2 islam,x percaya dngn ketetapan Allah,malah disana ada yg x percaya pd Allah dan menyebarkan apa yg akal mereka rasa.

PERINGATAN-JIKA ADA LAGI GROUP2 SEUMPAMA INI SLPS INI,DINASIHATKAN , X PERLU LAH ANDA JOIN GROUP SEBEGINI LAGI

TAMBAHAN-Namun,sekiranya anda rasakan anda mempunyai pengetahuan yg mantap,x lemah iman,x mudah terpengaruh dngn mereka,digalakkan untuk kesana.Tujuan nya bg membela Islam,dan menyelamatkan akidah remaja2 islam yg kurang pengetahuan agama yg menjadi target mereka.

PERANAN ANDA JIKA INGIN BERHUJAH DISANA-Pastikan anda berperanan untuk memberi kefahaman kpd umat islam disana yg br join akan siapa ADMINnya,apa peranannya,apakah prinsip2 hidupnya dlm beragama,dan bahayanya jika berfikir sebagaiama mereka berfikir.Sila jelaskn juga kpd ahli2 barunya,disana terdapat kelompok bukan islam yg menentang islam,kelompok yg tidak percaya kpd kewujudan Allah,dan kelompok Islam Liberal.

SILA SEBARKAN GROUP INI,SUPAYA UMAT ISLAM TERUTAMANYA REMAJA TIDAK MUDAH TERPENGARUH DENGAN HUJAH2 MEREKA DISANA."

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.