Minyak Ikan Terbaik Tentulah Omega Guard!

By
Advertisement
Assalamualaikum....
promo Omega Guard datang lagi
alhamdulillah 3x
dibawah disertakan lagi testimoni pengguna 
rupanya ramai yang sembuh athma dengan pengambilan omega.
Yeppp.... anak saya pun dah jarang athma sejak amalkan chew c shaklee.... nak suruh telan omega memang dia tak mau... 
jom baca testimoni mereka





Kelebihan Omega Guard Yang perlu anda ketahui selain menurunkan kolesterol sebenarnya ia juga merawat penyakit gout.
Omega juga boleh kempiskan perut !!!!


Promosi beli 6 free 1 adalah sepanjang bulan november ni... jadi jangan lepaskan peluang
Hubungi saya 012 3117347 untuk pertanyaan dan pembelian.

HARGA RM 136 = 90 CAPS


1 comments:

Hamidi SP said...

Memang telah terbukti khasiatnya kan..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.