SHOCKING VIDEO - LIHAT DAN TONTON SENDIRI

By
Advertisement
Salam Jumaat yang barakoh. Sekadar perkongsian.... jom rawat diri dengan ayat-ayat Alquran. Baca pada komen2 di fb ada yang muntah bila mendengar ayat-ayat ini walau hanya menonton video ini. 
Dipenghujung video ada ditunjukkan bagaimana mengunci jin dan menyiksanya. 
Betapa lemahnya jiwa anak Adam hingga syaiton bisa duduk bertahta di dalamnya. 
Teringat dulu ketika di pusat rawatan Ustaz Ismail Kamus di Gombak.... beginilah keadaan sesetengah pesakit bila di bacakan ayat-ayat Ruqyah. Ada yang muntah berterusan ada yang menjerit kerasukan. Allah... Allah.... 

Semoga Allah melindungi kita...aamiin.

2 comments:

Hamidi SP said...

Seram dan menyeramkan..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.