Uturn - semakin dicari!!!

By
Advertisement
Assalam....

Semalam ada orang minta tolong promote kan produk belalai gajah UTURN kat jiran2  di sini jadi dia bagi la serba sikit produk mcm kat bawah ni....





walaupun dah tahu khasiat belalai gajah dari sebelum ada produk ni tapi nak bercerita dengan orang memang agak payah.... aku ni bab pr memang lemah.... haha tambah2 nak meyakinkan kan orang tentang sesuatu produk.
Tapi mujurlah ada seorang kakak kat sini bila dia nampak produk ni dia terus teruja
dia yang ye ye explain kat jiran2 lain
sebab kakak dia dah makan produk ni
kakak dia ada ketumbuhan dekat hidung ke mulut mcm tu lah
dari gaya percakapan dia mcm produk ni berkesan sbb dia kata nnt dia nak beli lagi
'ooooo kau jual ye nnt akak beli ngan kau je senang'
fuhhh.... alhamdulillah allah permudahkan urusanku 


ini pokok belalai gajah yg ditanam oleh seorang jiran depan rumah dia.
alkisah suami jiran aku ni memang ada kencing manis yang kronik berbelas mmol/L (bacaan gula) dan tak mau turun2 walaupun dah cuba pelbagai produk selain ubat hospital ( sbb dia mmg tak mau makan ubat hospital)
lepas dia minum air daun ni bacaan gula turun kepada 4.++ je!!!
jadi jiran2 lain yang memang ada kencing manis takkan la nak tumpang petik daun yang tak seberapa banyak helai tu kan... botak la pokok tuh
jadinya tak perlu la aku susah2 nak explain
contoh keberkesanan produk memang ada depan mata
alhamdulillah
semoga allah terus permudahkan dan allah beri kesembuhan kepada kami yang ada macam2 penyakit ni..... aamiin

lagi info

✿*~ Kalau suka entry ni, sila tekan LIKE ye...Sharing is caring ^_^ ~*✿

7 comments:

XUMNO said...

Pokok Belalai Gajah ini juga dikenali dengan nama2 lain seperti Hempedu Bumi, Hempedu Ular dan Pokok Cerita.Pokok ini amat mudah tumbuh dan merebak melata terutama di tanah lembab. Daunnya pahit memang mujarab untuk mengurangkan/menyembuh penyakit kencing manis. Caranya ialah merendam 2 atau 3 helai daun nya dalam segelas air suam dan meminum air yang sudah berwarna hijau itu sekali sehari. Pesakit di nasehati supaya tidak meminumnya setiap hari kerana dikhuatiri kandungan gula dalam darahnya menjadi terlalu rendah! Cubalah minum selang sahari. Biji benihnya amat mudah diperolehi.

Aiyang disayang said...

terima kasih atas info yg diberi....

Maysia Tayadih said...

mana nak dapat produk berasaskan belalai gajah...info tk

Aiyang disayang said...

tuan boleh wassap atau sms no ni jika nak beli ye... 0123117349

Aiyang disayang said...

atau boleh juga hubungi
HUBUNGI: HASLINA KAJANG) - 013 380 8082 DAN SHAH (KELANTAN) - 013 984 4898

otr 214430 said...

VIRUS REMOVAL

Is Your Computer Sluggish or Plagued With a Virus? – If So you Need Online Tech Repairs
As a leader in online computer repair, Online Tech Repairs Inc has the experience to deliver professional system optimization and virus removal.Headquartered in Great Neck, New York our certified technicians have been providing online computer repair and virus removal for customers around the world since 2004.
Our three step system is easy to use; and provides you a safe, unobtrusive, and cost effective alternative to your computer service needs. By using state-of-the-art technology our computer experts can diagnose, and repair your computer system through the internet, no matter where you are.
Our technician will guide you through the installation of Online Tech Repair Inc secure software. This software allows your dedicated computer expert to see and operate your computer just as if he was in the room with you. That means you don't have to unplug everything and bring it to our shop, or have a stranger tramping through your home.
From our remote location the Online Tech Repairs.com expert can handle any computer issue you want addressed, like:
• - System Optimization
• - How it works Software Installations or Upgrades
• - How it works Virus Removal
• - How it works Home Network Set-ups
Just to name a few.
If you are unsure of what the problem may be, that is okay. We can run a complete diagnostic on your system and fix the problems we encounter. When we are done our software is removed; leaving you with a safe, secure and properly functioning system. The whole process usually takes less than an hour. You probably couldn't even get your computer to your local repair shop that fast!
Call us now for a FREE COMPUTER DIAGONISTIC using DISCOUNT CODE (otr214430@gmail.com) on +1-914-613-3786 or chat with us on www.onlinetechrepairs.com.

otr 214430 said...

Problem: HP Printer not connecting to my laptop.
I had an issue while connecting my 2 year old HP printer to my brother's laptop that I had borrowed for starting my own business. I used a quick google search to fix the problem but that did not help me.
I then decided to get professional help to solve my problem. After having received many quotations from various companies, i decided to go ahead with Online Tech Repair (www.onlinetechrepairs.com).
Reasons I chose them over the others:
1) They were extremely friendly and patient with me during my initial discussions and responded promptly to my request.
2) Their prices were extremely reasonable.
3) They were ready and willing to walk me through the entire process step by step and were on call with me till i got it fixed.
How did they do it
1) They first asked me to state my problem clearly and asked me a few questions. This was done to detect any physical connectivity issues with the printer.
2) After having answered this, they confirmed that the printer and the laptop were functioning correctly.
3) They then, asked me if they could access my laptop remotely to troubleshoot the problem and fix it. I agreed.
4) One of the tech support executives accessed my laptop and started troubleshooting.
5) I sat back and watched as the tech support executive was navigating my laptop to spot the issue. The issue was fixed.
6) I was told that it was due to an older version of the driver that had been installed.
My Experience
I loved the entire friendly conversation that took place with them. They understood my needs clearly and acted upon the solution immediately. Being a technical noob, i sometimes find it difficult to communicate with tech support teams. It was a very different experience with the guys at Online Tech Repairs. You can check out their website www.onlinetechrepairs.com or call them on 1-914-613-3786.
Would definitely recommend this service to anyone who needs help fixing their computers.
Thanks a ton guys. Great Job....!!

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.