KAIN PASANG CHERRY BLOSSOM

By
Advertisement

INSPIRED CHERRYBLOSSOM
PRE ORDER END JULAI

✅ Dull Satin Silk High Quality Sesuai nak Jahit Baju Kurung, mini Kurung, jubah, dress, pelbagai fesyen pilihan masing2. Kain licin & lembut. ✅

✔ Open Meter (Boleh potong ikut meter)
✔ Bidang 58"-60"-3.5 meter utk 1 psg baju
✔ High Gred Satin.
✔ Warna-warna sangat menarik
✔ Kain tak panas, tak berbulu
✔ Tahan lasak
✔ Kain lembut & sejuk
✔ Senang digosok
✔ Tak mengecut

Berminat wasap

www.wasap.my/+60123117349

HARGA RM75/80 /3.5M
Termasuk postage

x0481- purple
x0482-orang brown
x0483-aqua blue
x0484-blue
x0485-green
x0486-rose pink
x0487-brown

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.