SHAWL ZARYN L XL & XXL

By
Advertisement

SHAWL ZARYN L
==============================
❤ Harga promosi hanya RM45 sehelai! (Harga asal RM51.75). LEBIH JIMAT!
❤ Dihiasi corak bunga yg dicetak khas & eksklusif
❤ Rekaan shawl double loop dgn potongan butterfly
❤ Menggunakan fabrik premium moss crepe sepenuhnya. Fabrik berkualiti, lembut & cantik beralun
❤ Siap dipasang soft awning juga dari fabrik moss crepe dgn teknik jahitan bertulang
❤ Terdapat dalam 17 pilihan warna. Warna hitam dgn 4 pilihan warna bunga yg sgt menarik!
❤ Labuh depan L 18-20 inci (adjustable)

* Harga tidak termasuk pos
** Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan. Ketinggian model ialah 153 cm

==============================
✂ NAK HARGA DISKAUN?
Dengan hanya pembelian minima 10 helai cik puan boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong :)  Tertakluk kepada terma & syarat borong.

==============================
CARA-CARA ORDER:

Www.wasap.my/60123117349

Ada 3 size utk pilihan :

Saiz L:
RM51.75
Harga  promosi RM45

Saiz XL:
RM55.20
Harga  promosi RM48

Saiz XXL:
Runcit RM59.80
Harga promosi RM52

Cantik kannnn....😉😉😉
Nak order tekan je 👉 www.wasap.my/60123117349

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.