TSHIRT MUSLIMAH HD DUO

By
Advertisement

Kenapa Tshirt Muslimah dari Humaira Design®? Nah, ini antara ciri-ciri eksklusif produk Humaira Design® :

= Material TC berkualiti tinggi (Eksklusif ditenun mengikut spesifikasi Humaira Design® )
= Serap peluh
= Terbukti tahan lasak
= Tidak panas
= Tidak nipis
= Easy iron
= Pilihan warna yang eksklusif dan tidak luntur
= Rekaan kontemporari dan elegan
__________________________

Harga yang berpatutan: RM39.90* (tidak termasuk kos pos)

Harga Saiz 4-8 - RM27.50

Harga Saiz 10-16 - RM29.50
Saiz : S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.

Wowww!  😱 Cepat dapatkan koleksi hot ini sebelum kehabisan stok!!

Whatsapp 0123117349.

*Seperti yang sedia maklum, bagi pesanan order yang telah dibuat, kami hanya akan 'RESERVE' baju cikpuan untuk tempoh 24 jam sahaja selepas detail payment diberi. Selepas tempoh tersebut, jika tiada maklum balas, pihak sales akan membatalkan order cikpuan.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.