SHAWL SUFI

By
Advertisement

TERBARU!! SHAWL SUFI L, XL & XXL
==============================
Banyak keistimewaan koleksi terbaru kami - Shawl Sufi. Nak tahu apa dia? 😊😊

👍 3 pilihan saiz yg labuh - dari saiz L sehingga XXL! Labuh saiz L lebih kurang 20 inci, XL 23 inci & XXL 26 inci
👍 Siap dipasang soft awning yg mudah dibentuk. Tak perlu risau sbb tak melekap pun kat dahi
👍 Fabrik chiffon bubble yg lembut & ringan. Terasa sejuk & selesa je bila dipakai
👍 Tak pernah jumpa chiffon bubble yg ada ton? Unik kan! Utk Sufi, kami bawakan 20 pilihan warna-warna ombre yg cantik sekali! Ada 3 ton warna tau 😍 Warna gelap ada, terang ada, yg lembut pun ada
👍 Selalu kalau pakai baju bercorak nak tudung plain, baju plain nak tudung corak pulak kan? Cik puan tak perlu pening2 lagi. Shawl Sufi sesuai utk baju bercorak ataupun plain. Ton warna membuatkan shawl tidak kelihatan terlalu kosong jadi nak padankan dgn baju plain pun ok je!
👍 Potongan butterfly - tidak terlalu labuh di sisi namun cukup labuh depan dan belakang. Lebih kemas & lebih selesa. Scallop juga lebih mudah terbentuk

==============================
OK nak belilah! Berapa harga?

HANYA RM44.30 sehelai utk saiz L & XL, dan RM54.10 utk saiz XXL. Harga tidak termasuk pos.

==============================
CARA-CARA ORDER:

Whatsapp 012-311-7349

1 comments:

Adam said...

Assalamulaikum Admin,

Mohon untuk dimasukkan blog saya ke blok tuan. Blog saya:

http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my/

Sekiranya sudah dimasukkan harap maklumkan kat email saya: biarlembuyangjadilembu@gmail.com

Terima kasih.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.