TUDUNG HAYFA L

By
Advertisement

💓💓 HAYFA... KOLEKSI BEST SELLER! 💓💓
==============================
Koleksi HAYFA kini kembali dengan wajah baru! 😍😍 Kemasan tepi chiffon dijahit dengan jahitan kelim agar tampak lebih kemas dan eksklusif. Kami gabungkan dengan aksesori yg minima (3 batu kecil dan metal tag) serta warna-warna polos untuk rekaan lebih ringkas dan praktikal 👍 Sesuai untuk cik puan gayakan dengan pelbagai jenis busana 😊

Koleksi Hayfa boleh didapati dalam 3 saiz - L, XL dan XXL. Atas permintaan ramai, kami keluarkan dalam versi awning lembut untuk penjagaan awning yg lebih mudah. Ada 20 pilihan warna yg cantik-cantik utk cik puan pilih 😊 Harga runcit koleksi Hayfa untuk saiz L RM57, XL RM62 dan XXL RM67, tidak termasuk pos.

==============================
✂✂ NAK HARGA DISKAUN?
Dengan pembelian minima hanya 10 helai cik puan boleh mendapatkan koleksi kami pada harga borong!

==============================
CARA-CARA ORDER:

PM@Whatsapp@SMS ke 012 3117349.
Berikan kod tudung, nama, alamat dan no hp.

Terima kasih 🤓

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.