BLOUSE MOSS CREPE DIANDRA

By
Advertisement
🌹NEW! BLAUS MOSS CREPE DIANDRA🌹
===========================
Ternanti nanti blouse moden yang tak perlu iron dengan harga tertelan air liur berkali kali?😅

Ini dia pengganti blouse yahaira yang pernah jadi pujaan hati para wanita, hingga ramai yang menangis nangis di bucu meja office sebab baru nak order kami dah kata ‘Maaf sis sold out’ 😥😢

Bagi mengubat duka, blouse diandra hadir mengubat hati yang pernah terluka💃💃

Tertanya kenapa menjadi rebutan?🤔
===========================
💖Material moss crepe (tak perlu iron)
💖Hidden zip untuk nursing dan wudhu friendly
💖Dua poket di hadapan
💖 Labuh menutupi punggung
💖 Harga jual RM 69 termasuk postage
💖 Size S - XXXL

Blouse diandra diilhamkan ala ala tunic yang sangat sesuai dipakai pelbagai umur dan pelbagai saiz badan.
.
.
📱ORDER wassap +6012 311 7349
.
💰RETAIL RM69 FREE POS

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.