SLAP CHOP RM25/30 ss

By
Advertisement

SLAP CHOP
Potong, hiris atau cincang sayuran, buah-buahan, keju.Lebih mudah dengan SLAP CHOP.

Reka bentuk unik dan memudahkan anda menghiris, mencincang di dapur menjadi lebih cepat. Hanya letak bahan yang akan dihiris dibawah, tutup dan tekan. Tangan anda tetap bersih, tidak bau, dan hasil cincang / hirisan terkumpul tanpa ada yang tercicir.

Produk yang ringkas, ringan, mudah diguna, dan tak perlu tempat penyimpanan khusus yang besar !
Penjagaan yang mudah, tidak rumit, dan yang terpenting tidak terlalu banyak bahagian yang perlu anda bersihkan. Sudah saatnya anda tinggalkan peralatan dapur yang terlalu besar, yang terlalu banyak waktu anda terbuang hanya untuk membersihkannya.

CAUTION :
- Jauhkan dari jangkauan anak-anak.
- Jangan menghiris bahan yang terlalu keras, misal tulang.

HARGA RM 25 TERMASUK POSTAGE

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.