TSHIRT MUSLIMAH RM 40 SHJ

By
Advertisement

Tshirt Muslimah Budget Price🏻

Harga RM 40 tidak termasuk postage

Cara order
Beri  ✔kod baju ✔saiz ✔nama anda ✔alamat dan ✔no henpon
Sms @ wsapp ke 012 311 7349

Tempoh reservation adalah 2 hari shj... jika dalam tempoh 2 hari tiada bayaran diterima maka tempahan akan dibatalkan.

Pihak kedai tidak memasukkan wang baki ke dalam parcel jadi sila buat bayaran genap2 shj....jika terlebih bayar maka wang baki akan dijolikan oleh saya... hehehe...

Sorry ... lama tak merapu kat dlm blog. Ayat semua kopipes je dari kedai. Punyalah miskin idea hihi...

Material: Teteron Cotton
Features: Slit on both sides, loose sleeves, round neck

Please expect some differences from the measurements given

Annual colour may vary from photo due to lighting & screen settings

1 comments:

my akaun said...

cantik dan comel

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.