SHAWL BUTTERFLY 2 LAYER BERCORAK & PLAIN

By
Advertisement
Shawl Butterfly 2 Layer (Bercorak)

RM 65 TIDAK TERMASUK POS
Material:

Body: Chiffon georgette
Awning: Cotton

Instant shawl with soft awning

Measurements:
Labuh depan: 19-21"

Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian

Please expect some differences from the measurements given

Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings


Assalamualaikum 
kepada semua pengunjung blog yang pernah bertanya tentang shawl butterfly dan lain2 tudung dan tidak mendapat respon sy minta maaf krn stok tudung adalah  terhad sementara pasaran pula luas (secara online). Saya harap sista2 semua dapat memberi kod tudung nama alamat dan no hp terus semasa urusan pertanyaan stok. kalau ada senang nak booking terus....
jika stok habis saya minta maaf banyak2 ye...
sila sms/wassap ke 012 3117349. Terima kasih.

1 comments:

Sentiasa Panas said...

Cantik tudung-tudung tu, rugi kalau tak beli..;)

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.