TUDUNG WARDAH FLORAL M

By // No comments:

TUDUNG WARDAH FLORAL M
==============================
✔ Koleksi BEST SELLER!
✔ Gabungan denim lembut & chiffon 2 lapis
✔ Dihiasi bunga renda kecil yg dijahit ke sekeliling chiffon. Manis sekali!
✔ Awning keras denim yg tidak terlalu tebal dan senang dibentuk
✔ Labuh depan saiz M 17.5-19 inci
✔ Harga runcit RM58 tak termasuk pos

* Ketinggian model ialah 153 cm

==============================
CARA-CARA ORDER:

1) Order melalui Whatsapp@SMS 012 3117349

COACH SET GRED AAA

By // No comments:

HARGA : RM130 SM/RM135SS WITH POSTAGE
ABB 7-29
COACH SET
3A

WSAPP 012 3117349

SHAWL MINA L & XL RM 35

By // No comments:
❤ HANYA RM35!! ❤
♥SAIZ L & XL♥
==============================
✔ STOK TERHAD!!
✔ Shawl Mina adalah shawl dua muka (double loop) dengan potongan butterfly
✔ Fabrik moss crepe yg lembut, sejuk dan selesa dipakai
✔ Awning lembut dari fabrik denim cotton yg mudah dibentuk & tidak melekap
✔ Terdapat dalam 20 pilihan warna!
✔ Labuh depan saiz L 19-20 inci. Labuh mungkin berbeza bergantung pada cara pemakaian dan saiz badan
* Ketinggian model ialah 153 cm
========================
CARA-CARA ORDER:
SMS @ WHATSAPP 012 311 7349
BERIKAN
KOD TUDUNG
NAMA
ALAMAT
NO HP
 BERITAHU NAK SAIZ L ATAU XL YE... CEPAT ORDER SEBELUM KEHABISAN STOK !!!

CADAR FITTED QUEEN SIZE

By // No comments:

CADAR FITTED

SAIZ QUEEN

DETAILS:

**MATERIAL: 100%COTTON

1 CADAR
2 SARUNG BANTAL
1 SARUNG BANTAL PELOK

HARGA  : RM45
POS : RM8SM/ RM 12 SS

CARI TSHIRT 4XL - 5XL

By // No comments:

Berita baik utk wanita yang susah cari baju besar, selesa dan kualiti tip top.
Sekarang tshirt bajet pun dah keluarkan baju saiz besar2 tau... harga pun sangat berbaloi rm 45 tidak termasuk pos.
Tak mau beli ke.. alaaaaa mari la beliiii. :)

Wsapp je 012 3117349.

TSHIRT MUSLIMAH BUDGET

By // No comments:
Budget Tshirt - HB53
==============================
* Harap maaf. Koleksi HB53 ini TIDAK DIBUKA untuk jualan BORONG
==============================
✔ HANYA RM39 (S-3XL); RM45 (4XL, 5XL)
✔ Koleksi BEST SELLER!
✔ Material teteron cotton yg TIDAK MENGECUT apabila dibasuh
✔ Tebal & TIDAK JARANG
✔ Selesa & TIDAK PANAS
✔ Jahitan yg berkualiti & KEMAS
✔ Rekaan yg MENARIK
✔ 8 kombinasi warna MENAWAN
✔ Saiz S - 5XL
✔ Harga BERBALOI!!
** ketinggian model ialah 153 cm
==============================
CARA-CARA ORDER:
Order melalui -Whatsapp@SMS 012 311 7349

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.