TURUNKAN KOLESTEROL DENGAN PHYTOCOL-ST

By
Advertisement

Bismillah...... malam ni mula ambil phytocol-st. 
Dua biji setiap kali selepas makan dua kali sehari,
Phytocol-st ni supplement terbaru Shaklee ... baru tahun ni 2014 di keluarkan. 
Fungsi utamanya adalah untuk menurunkan kolesterol.
Nak tau tentang kolesterol ku dan usaha-usaha yang telah ku lakukan untuk menurunkannya.... baca SINI.

Setakat ni kolesterol telah turun dari belas-belas tu tau..... sekarang ni sejak amalkan set shaklee omega guard dan alfalfa dah banyak perubahan. Tapi tetap masih ada lagi sikit... huhuuhh degil noooo....sedegil tuannya yang tak reti2 jaga pemakanan dan malas bersenam.


Jom tengok testimoni lagi





APAKAH KEISTIMEWAAN PHYTOCOL-ST?

  • Diperbuat daripada campuran bahan semulajadi yg mengandungi sterols & stanols tumbuhan yg dikenali sebagai 'phytosterols'. 
  • Penagmbilan 4 biji Phytocol-ST dalam sehari, adalah memenuhi keperluan 2000mg phytosterols yg diperlukan untuk menurunkan paras kolesterol manusia dewasa.
  • Kandungan phytosterols di dalam Phytocol-ST telah diperakui oleh Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH) untuk membantu menurunkan paras kolesterol.
  • Tidak mengandungi pewarna mahupun perisa tiruan.
  • Dijamin halal, selamat & berkesan. Tidak mempunyai kesan sampingan yg buruk.



HARGA RETAIL: RM197 sebotol
Kuantiti: 120biji
Durasi pengambilan: 1 bulan

*Dapatkan dsikaun 20% apabila anda mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

sms/whatsapp 012 3117349

1 comments:

Nur Farah Liza Ramli said...

bismillah...

tahniah kolesterol telah turun dengan amalkan alfalfa dan omega...
sekarang ada produk terbaru dari shaklee pasti banyak membantu Puan Aiyang
jom free2 singgah baca artikal saya...www.carehappytips.blogspot.com

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.