Promosi Oktober vs Tragedi Oktober

By
Advertisement
Mana satu nak cerita dulu ni.... promosi ke tragedi?
Promosi dulu la ye...



PROMOSI OKTOBER -----> ESP

Sejak join ahli Shaklee tahun lepas dah berapa kali bertemu dengan Promo ESP ni. Baru bulan Mac yang lepas promo dah promo lagi bulan ni. Apa best sangat ESP ni?
Ingat tak cerita tentang kawan saya AS ? Pasal kutil tu....(klik SINI)
Saya sambung lagi.....
disebabkan dia ambil ESP berterusan maka satu kejadian yang tak diingini telah berlaku kepada kawan saya ni. As jadi kurus! Sangat kurus! Sampai kan ramai yang tegur terutama  jiran-jiran kat sini. Tapi kurus2 pun makan ya rabbi.... macam bela hantu raya. Selalu panggil dia telaga buruk. Dia pulak selamba aje cakap ni saka As ni yang makan kak..... haha. Maaaakannnn aje kerja dia.
Hingga lah suatu hari dapat wassap dari dia....

 

Satu minggu je stop ESP ... dia diserang gastrik semula. As memang ada gastrik... selalu migrain jugak. Patutlah dia tak boleh stop ESP. Jadi kesimpulannya..... Orang yang ada gastrik boleh cuba ambil ESP. 
Camne nak kurus dengan ESP pun boleh tanya As. Wassap je dia 019 3145494. 
Kenapa tanya dia.... sebab dia lebih banyak jual ESP dari saya. Kawan2 yg kenal dia semua tak percaya itu dia.... jadi sila tanya dia sendiri hihi.


Abis promosi sambung TRAGEDI Oktober pulak.
Boleh agak tak apa agaknya...kakaka
Sensitip ni.... ramai yang naik minyak sejak malam semalam.
Apapun syukurlah Malaysia masih aman.... boleh hidup... boleh kerja lagi....
dan positifkan diri.
 Rajin-rajinlah jenguk page pakar motivasi supaya kenyang dengan cas2 positif.
Bayangkan yang positif sahaja!!!

"Fikir positif. Kalau dulu buat 2 kerja, kini buat 9 kerja," - Pakar Motivasi.

"Ini semua ketentuan Illahi. Tetap taat pada pemerintah," Ulama Umno.

"Biar minyak naik. Janji tanah melayu tak digadai Anwar," Brahim Ali.

"Orang miskin pakai RON95 lah," Menteri Jaga Duit.

"Tukar kereta kepada motor," Menteri Jaga Jalan.

"Minyak dinaikkan sebab nak rakyat berjalan supaya lebih sihat," Menteri Jaga Kesihatan.

"Minyak kita lagi murah berbanding kutub utara," Menteri Jaga Bisnes.

"Rakyat masih ke stesen minyak, maknanya rakyat sokong kenaikan harga minyak," Menteri yang pergi tengok Maharaja Lawak.

"Halal darahnya bagi sesiapa yang bantah harga minyak naik," Mufti.

"Tak suka minyak naik, sila keluar negara," Wanita Umno.

"Kami tak naikkan harga minyak, kami tarik subsidi saja," Jibby.

"Minyak naik? Ada aku kesah?" Mama.

 "Minyak naik cina tepuk tangan," Macai.

----copy paste-----


*yang pasti cas penghantaran Shaklee tak naik...menten rm 10 utk semenanjung dan rm 20 utk sabah sarawak. Sapa beli VIVIX takde cas penghantaran. Sapa beli barang lebih RM600 dalam satu resit pun free jugak.... haaaaa.... untungkan join Shaklee. Berminat ke berminat? Boleh wassap As atau tuan tanah ni.... muah2.

** sat lagi kita upload tudung saiz M pulak ye. Terima kasih kepada pembeli2 semua....

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.